Imajte IT stručnjaka kada vam zatreba – dijagnoza, rešavanje problema i podešavanje aplikacija direktno na računarima vaših zaposlenih preko naše aplikacije za rad sa udaljenosti.

Prednost podrške sa udaljenosti (remote support) je u tome što dobijate brzu podršku po povoljnijim cenama satnice. Podršku pružaju osobe sa velikim iskustvom, navikle na rešavanje raznih problema.

TRI LAKA KORAKA DO UDALJENE PODRŠKE

WIT Remote je aplikacija koja omogućava da rešavamo probleme na vašim računarima kao da smo tamo. Podržani operativni sistemi su Windows 7, Windows 10 i Linux Ubuntu 19+

1 – Pokrenite WIT Remote aplikaciju koju ste preuzeli prema našim uputstvima za vaš operativni sistem (kontaktirajte nas).

2 – Prosledite Wise IT podršci broj sesije koji se prikaže na ekranu i ostavite aplikaciju upaljenu dok ne primite zahtev za povezivanje.

3 – Odobrite zahtev za povezivanje, i sačekajte da podrška dijagnozira i reši vaš problem ili instalira i podesi željene programe.

Ukoliko vam treba remote podrška bez ikakve asistencije sa vaše strane, možete preuzeti i instalirati program WIT Remote Agent. Ova verzija programa nam omogućava da rešavamo probleme na računaru bez potrebe da vi lično pokrećete aplikaciju, šaljete broj sesije i dajete odobrenje za povezivanje. WIT Remote Agent je pogodno rešenje za probleme koji zahtevaju restart računara ili za rad u periodu kada nema prisutnih osoba da odobre povezivanje.

Postpaid podrška

Ukoliko vam treba jednokratna podrška ili želite da isprobate uslugu pre zakupa većeg broja sati, preporučujemo postpaid podršku.

Postpaid podrška se naplaćuje izdavanjem fakture posle obavljenog posla, po ceni od 1,500 RSD po satu.

Ukoliko očekujete da će vam trebati podrška u dužem vremenskom periodu, pogledajte prepaid pakete kako biste ostvarili uštedu.

Prepaid podrška

Obezbedite podršku većeg obima po sniženoj ceni, odabirom jednog od ponuđenih prepaid paketa, čime rezervišete sate podrške unapred.Accounts

Free Trial

Projects

10 SATI

RSD 14,250

RSD 15,000

10 sati podrške

Ušteda od 5%

Podrška preko WIT Remote-a

20 SATI

RSD 27,600

RSD 30,000

20 sati podrške

Ušteda od 8%

Podrška preko WIT Remote-a

30 SATI

RSD 40,500

RSD 45,000

30 sati podrške

Ušteda od 10%

Podrška preko WIT Remote-a

50 SATI

RSD 66,000

RSD 75,000

50 sati podrške

Ušteda od 12%

Podrška preko WIT Remote-a