Spasite sebe od glavobolje i svoj sajt od katastrofe – omogućite iskusnim profesionalcima da održavaju vaš WordPress sajt po povoljnim cenama.

Hakeri i virusi moraju biti odbijeni, plugin-ovi i teme moraju da se održavaju bez konflikta, razni mali problemi moraju biti rešeni pre nego što postanu veliki problemi, backup je neophodan kako vaš trud ne bi zauvek nestao. Ne čekajte katastrofu, angažujte Wise IT i vaš WordPress sajt će biti održavan na najbolji mogući način.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Your Text

Your Text

OSNOVNO

RSD 1,490

MESEČNO

Hitno rešavanje problema

Svakodnevni backup na cloud

Mesečni update plugin-ova i teme

Jedan sajt veličine do 400 MB

Bez pojačanja bezbednosti

Ne uključuje čišćenje malware-a

Ne uključuje obavljanje zadataka

Podrška dopisivanjem

OSNOVNO paket je pogodan za sajtove koji su već osigurani i koji se neće menjati

SOLIDNO

RSD 4,900

MESEČNO

Hitno rešavanje problema

Svakodnevni backup na cloud

Nedeljni update plugin-ova i teme

Jedan sajt veličine do 1 GB

Pojačanje bezbednosti

Čišćenje zatečenog malware-a

60 minuta obavljanja zadataka mesečno

Telefonska podrška 

SOLIDNO paket je preporučeni izbor, pogodan za sajtove koji će se razvijati sporim tempom

FOKUS

RSD 19,990

MESEČNO

Hitno rešavanje problema

Svakodnevni backup na cloud

Svakodnevni update plugin-ova i teme

Jedan sajt veličine do 5 GB

Pojačanje bezbednosti

Čišćenje zatečenog malware-a

60 minuta obavljanja zadataka nedeljno

Telefonska podrška

FOKUS paket je odličan izbor za velike sajtove  koji zahtevaju česte izmene

KORPORATIVNO

RSD 40,990

MESEČNO

Hitno rešavanje problema

Svakodnevni backup na cloud

Svakodnevni update plugin-ova i teme

Do četiri sajta ukupne veličine do 30 GB

Pojačanje bezbednosti

Čišćenje zatečenog malware-a

300 minuta obavljanja zadataka nedeljno

Telefonska podrška

KORPORATIVNO paket je odlično rešenje za vlasnike nekoliko većih sajtova

Hitno rešavanje problema – podrazumeva rešavanje nepredviđenih problema koji iskrsnu i ometaju funkcionisanje ili kvare izgled sajta. Rešavanje problema koji nastanu usled delovanja vlasnika sajta ili trećeg lica koje radi na sajtu spadaju pod satnicu (koja je deo paketa pod “obavljanje zadataka”, ili dodatnu plaćenu satnicu ukoliko je satnica paketa za taj mesec potrošena). Rešavanje problema koji nisu nastali usled delovanja vlasnika sajta ili trećeg lica je gratis.
Update plugin-ova i tema – podrazumeva update koji ne izaziva konflikte, ili popravku stanja ukoliko update izazove konflikte. Wise IT se trudi da sazna za moguće konflikte pre nego što se dese kako bi ih izbegli.
Pojačanje bezbednosti – podrazumeva obavljanje radnji i podešavanja koja sprečavaju da vaš sajt postane meta hakera i virusa, pritom pazeći da mere bezbednosti ne izazovu pometnju u funkcionisanju sajta. Hosting na kojem je vaš sajt može biti ograničen po pitanju potencijala za povećanje bezbednosti, kontaktirajte nas za uslugu maksimalno bezbednog hostinga.
Čišćenje zatečenog malware-a – podrazumeva čišćenje sajta od malware-a koji je zatečen na sajtu prilikom početka održavanja, kao i kasnije u toku održavanja.
Obavljanje zadataka – podrazumeva razne zadatke koje vlasnik sajta zatraži: izmene na temi, plugin-ovima, podešavanjima, optimizacija za SEO, dodavanje funkcionalnosti, dodavanje sadržaja i drugo. Pod ovu stavku takođe spada rešavanje problema koji iskrsnu usled delovanja vlasnika sajta ili trećeg lica koje radi na sajtu. Rešavanje problema koji iskrsnu na bilo koji drugi način su gratis i spadaju pod stavku hitno rešavanje problema koja je u sklopu svih paketa. Obavljanje zadataka van naznačene mesečne satnice se dodatno naplaćuje, po povlašćenoj ceni od 1,000 RSD po satu za sve tipove zadataka, uključujući i zadatke programiranja i integracije.